Туристически електронен ваучер
договор за туристическа услуга, електронен
Протокол за самолетен билет, Amadeus

Туристически ваучер ⇔ Електронна фактура ⇔ Договор за туристическа услуга ⇔ Amadeus самолетна резервация ⇔ Протокол за самолетен билет

Покупката на туристически ваучер все повече се утвърждава като предпочитана форма на договор между турист и туроператор. Уеб-базираната платформа ПАСОСС-Електронен ваучер е приложен софтуер, който осигурява всички предимства на онлайн работата с документи, като позволява на потребителя лесно и бързо да създаде електронен туристически ваучер, а след това автоматично от него да генерира всички желани съпътстващи документи по сделката – електронна фактура, протокол за самолетни билети и договор за туристическа услуга. Приложението е достъпно за работа от всеки компютър, свързан в интернет, без нужда от инсталация на допълнителен софтуер. Осигурява едновременна мрежова работа в единна база данни на служители от няколко офиса, без ограничение в локацията им. Генерира бързи справки и полезна статистика, които позволяват изграждане на персонализирано отношение към партньори и клиенти. Всички създадени в системата електронни документи, по всяко време, могат да бъдат отпечатани и/или изпратени по електронна поща.

ПАСОСС – Електронен ваучер осигурява връзка и обмен на данни с Amadeus – водеща компания за информационни технологии, която обслужва световната пътническа и туристическа индустрия. Това е най-популярната у нас система за самолетни резервации. Трансферът на данните от резервацията позволява бързо и лесно да бъдат генерирани изискваните от закона документи, свързани със счетоводното отчитане на покупката на самолетен билет.

В ПАСОСС – Електронен ваучер могат да бъдат интегрирани допълнителни функции и модули, създадени по поръчка на потребителя, за конкретни негови нужди.

Продукт:
ПАСОСС-Електронен ваучер

Категория: уеб приложение

Група: универсално

е-Документи - добро начало

Всяко незабравимо пътуване започва с оформянето на документация – работа, на пръв поглед досадна, но по същество много важна и за двете страни. Електронните туристически документи пестят време, нерви и усилия!

Всичко online

Работата на неограничен брой служители, от различни туристически офиси с произволна локация, в единна база данни е предимство, което може да бъде осигурено само от online платформа за електронни документи.

Автоматизирайте бизнес процеса

Туристическият ваучер и електронната фактура са пряко свързани документи, затова единият се създава автоматично от другия. Към тях може да се добави и Договор за туристическа услуга, ако потребителят желае това.

Връзка с Amadeus

Безспорно най-популярната у нас система за самолетни резервации предоставя данни на ПАСОСС-туристически ваучер. Това прави документирането за счетоводни цели на сделката по покупка на самолетни билети лесно и бързо.