Електронни фактури безплатно, e-fakturirane.com
Електронна фактура, отпечатана от e-fakturirane.com
електронни фактури, регистрация, e-fakturirane.com

Електронни фактури безплатно. Наистина безплатно!

Регистрирайте се (безплатно) в системата за онлайн електронни документи ПАСОСС е-Фактуриране и ще получите (безплатно) право на ползване при абонаментен план FREE. Така можете да тествате при пълна функционалност възможностите на програмата за конкретните условия на своя бизнес. Имате 20 безплатни електронни документа, които да ви убедят, че това е една полезна и удобна програма. След изчерпването им можете да изберете най-подходящия абонаментен план – Мини, Стандарт, Екстра, ВИП.

В случай, че този лимит се окаже достатъчен за вашата работа – честито, вие имате една безплатна програма за електронно фактуриране, която можете да ползвате без ограничения!

Продукт:
ПАСОСС- Електронни фактури

Категория: уеб приложение

Група: универсално

Абонаментен план FREE (безплатен)

Една фирма издател на електронни документи, един потребител (от името на фирмата), лимит 20 безплатни електронни документа за една година, автоматично  обновяване на  системата. Месечна абонаментна такса – 0,00 лв.

Поддръжка

Поддръжката на платформата е непрекъсната. Регистрацията на грешки е автоматична, а отстраняването им е постоянно наше задължение. На линия сме през работно време за помощ и консултации, в чат или по телефона.

Обновяване

Актуализацията на софтуера се определя от промени в нормативната база, отстраняване на грешки, оптимизация на функционалност или добавяне на нова. Обновяването на версията е включено във всички абонаментни планове и потребителите го получават автоматично.

Регистрация

Регистрацията е лесна, бърза и безплатна, а след нея незабавно получавате и своите 20 безплатни е-фактури, при пълна функционалност на системата.