Фирменият уеб сайт е едно от основните средствата, с които можете да предадете посланията на вашата компания. Акцентът върху фирмената идентичност и правилното таргетиране към групи от хора са първостепенни цели при дизайна на такъв сайт. Едновременно с това, чисто визуално, той трябва да предоставя на всеки посетител удобно и бързо необходимата му информация. Ние, във Флексо Студио, се съобразяваме със структурата на вашата информация и предлагаме решения, които не само покриват задължителните стандарти, но чрез иновативни подходи представят оптимално информацията на крайния потребител.

Нашите дизайнери работят съвместно с отдела по маркетинг и реклама, за да гарантират, че фиремният уеб сайт не само утвърждава бранда, но е и отличен маркетинг инструмент, с който да разширявате вашия бизнес.
Последните официално публикувани статистики показват, че над 80% от хората правят интернет проучване, преди да предпочетат фирма, от която да купят дадена стока или продукт. В контекста на тази действителност, добре проектирания и изработен фирмен сайт е задължителна част от всеки успешен бизнес.
За да бъде максимално ефективен, фирменият уеб сайт трябва съчетава в себе си:

 1. Уникален уеб-дизайн, съобразен с фирмения стил;
 2. Модерни технологии за визуализация на съдържанието;
 3. Интерактвини банери за маркиране на топ новини/оферти;
 4. Стандарти за описване на всяка статия, продукт, услуга;
 5. Бърза и лесна навигация;
 6. Удобна кошница за пазаруване.
 7. Инструменти за търсене в съдържанието;
 8. Форми позволяващи:
  1. a. e-mail – абониране на клинети;
  2. b. споделяне и коментиране в социалните мрежи;
  3. c. обратна връзка с клиента;
 9. Регулярно обновяване и модернизиране;
 10. Рекламиране в мрежата на Google;
 11. Жива връзка с оператор;
 12. Възможност за онлайн разплащания;
 13. Корпоративен блог за новини и промоции.

Агресивната конкуренция изисква смели решения в областта на рекламата, оптимизацията и социалния маркетинг, които заедно с фирмения сайт са фундаментални предпоставки за успешното уеб-присъствие на вашия бизнес.
Ако се нуждаете от изработка на уеб сайт, който да покрива тези условия, свържете с нас за повече информация, относно възможностите, времето и цената за изготвянето му.

Ако вече имате фирмен сайт, но не сте сигурни в неговата ефективност, свържете се с нас за повече информация или пуснете заявка за Online одит, който ние ще направим в рамките на 1 работна седмица. Анализът на резултатите ще получите на зададения от вас във формата email.