Флаш (Flash) разширява възможностите на обикновения HTML, позволявайки по-богато интерактивно представяне и управление на информацията. Благодарение на иновативната си технология, флаш(Flash) гарантира идентично, независимо от различните браузъри и техните версии, визуализиране, което го прави изключително атрактивен и удобен за направата на рекламни банери, промотиращи игри(промо кампании) и системи за отдалечено планиране и управление на ресурсите (ERP). От версия 10.2, флаш (Flash) предлага и поддръжка за мобилните устройства.

Флексо Студио работи с някои от най-изявените специалисти в областта на Adobe Flash Builder (по-известен с предишното си име Adobe Flex), Adobe® AIR®, Flash Catalyst™, Flash Professional.

Предлагаме своите решения основно в две насоки:

Изграждане/направа на интерактивни флаш банери (flash banners).

Рекламните банери, направени на флаш (flash), са неразделна част от дигиталната онлайн реклама в днешно време. За разлика от своите предшественици – анимираните GIF банери или статичните JPG банер картинки, флаш банерите позволяват богато разнообразие от интерактивни техники, които да гарантират най-доброто представяне на вашият продукт, услуга, марка. Умните банери направени на флаш, визуализират селектирана информация, която е съобразена с индивидуалния вкус на посетителя. Основните предимства, които флаш банерите осигуряват са:

 1. висок интерес (натискания), благодарение на богатите на ефекти и динамика визуализации;
 2. плавни и елегантни преходи между различните етапи на рекламата/навигацията;
 3. малък размер на файловете (бързо зареждане), благодарение на векторните технологии, които използва;
 4. добавяне на интерактивност в статичните сайтове, придавайки завършеност на дизайна.

Днес над 85% от всички банери, които се ползват за онлайн маркетинг и реклама са направени с флаш (flash).

Проектиране и изграждане на AIR (десктоп) приложения за онлайн сервизи и услуги. Иновативният подход, който Adobe AIR предлага като възможност, ни позволява да разработим сериозни приложения, които да съчетават в себе си:

 1. удобството и изчерпателната функционалност на десктоп приложенията;
 2. мобилността на онлайн технологиите;
 3. работата с отдалечени потоци от данни;
 4. богато графично, и таблично представяне на данни;
 5. силна защита на информацията на пет нива;
 6. автоматично генериране на доклади, статистики и рапорти, и пращане на email;
 7. пренос на картина, звук и текст;
 8. много други функционалности, съобразени с индивидуалните нужди на клиента.

Ако имате или желаете да създадете процес/услуга, който да автоматизирате и поддържате онлайн, то не се колебайте да ни потърсите за изчерпателна информация. Флексо Студио работи в областта на системите за планиране и управление на ресурсите(ERP) от 2004г. и има завършените проекти, които работят успешно повече от 7г.