Web Design от Флексо Студио

Флексо Студио предлага разнообразни решения в сферата на уеб дизайна. Всеки проект се подлага на внимателен анализ, за избистряне на основните задачи и приоритети. Определя се оптималния подход за уеб реализация. Нашите дизайнери гарантират индивидуален и уникален уеб дизайн, съобразен с корпоративния имидж на всеки един клиент. Водени от вече наложения стил или предлагайки изцяло нови решения (в зависимост от вашите нужди), ние ще Ви предложим богато разнообразие от цветове и форми, които да подчертаят уникалността на вашата марка, продукт или услуга. Уеб дизайн решенията на Флексо Студио са различни в зависимост и от функционалността на уеб сайта или онлайн услугата, които ще представят. Основните области, в които предлагаме уеб дизайн са при:

  1. Проектиране и изготвяне на фирмен уеб сайт – основните цели на дизайна в този случай са, да предадат по най-лесен и ефективен начин посланията на вашата компания/организация. Дизайнът е съобразен с актуалните успешни маркетинг модели, които да спомогнат за разширяването на вашия бизнес.
  2. Проектиране и изготвяне на имиджов сайт(промо сайт) –  в този случай уеб дизайнът има за цел, да представи по –най ефектен начин дадена марка, продукт или услуга, която предлагате. Имиджовият сайт може да бъде проектиран и като визитка, която да ви анонсира в интернет, на изгодна цена.
  3. Проектиране и изготвяне на личен/фирмен блог – целта на диазайна е не само, да се представи по уникален начин журнала на клиента, но и да подреди информационните блокове в модел, удобен за ползване от всеки посетител.
  4. Флаш дизайн на уеб банери – когато искате да промотирате с флаш банер, ние ще Ви предоставим ефектни и ефективни решения, които да рекламират вашата марка/продукт/услуга в интернет. Красиви и тематични реклами с плавни преходи и интуитивни послания.
  5. Проектиране и изпълнение на RIA приложения –  дизайнът има за цел да направи употребата на всяко едно такова приложение максимално удобна и лесна за потребителя. Комплексните онлайн услуги, осигурени от нашите приложения, изискват специален подход за да гарантират максимална ефективност от ползването им.

Ако имате нужда от анализ, дизайн и/или изпълнение на проект от гореспоменатите области, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.